Na vrh stranice

TKO JE TIM INTERSEROH?

ADRIJANA BUDAK, Voditeljica odjela operative

Iduće godine na Valentinovo puni 10 godina rada u Interserohu. No kako vrijeme brzo leti čini joj se kao da joj je jučer bio prvi dan te je počela raditi na poziciji regionalnog voditelja. Tokom ovih 10 godina Adrijana je napredovala i pomogla graditi organizaciju kakva je danas. Bilo je izazova, smijeha, uspjeha, grešaka, velikih radosti… nije bilo ni malo dosadno, no ništa ne bih promijenila u tom iskustvu.

Što nam je Adrijana još otkrila o sebi saznajte više u članku

Nazad

Interseroh d.o.o., tvrtka ALBA Group, djeluje na području usluga gospodarenja otpadom u Republici Hrvatskoj od 2005 godine. Glavne usluge tvrtke čini organizacija sakupljanja, oporabe i zbrinjavanja otpada, povratna logistika i organizacija centralnog zbrinjavanja otpada, deambalažiranje i uništenje zbrinjavanje robe koja je neprikladna za potrošnju ili prodaju, preuzimanje povratne i nepovratne ambalaže, trgovanje sirovinama, prodaja, najam i servis strojeva za otpad te savjetovanje.

Uz ALBU, Interseroh je brend pod okriljem ALBA Grupe. ALBA Grupa posluje s oko 7.500 zaposlenika u Njemačkoj, Europi i Aziji. S godišnjim prometom od cca. 2,2 milijarde eura (2015.) ALBA grupa je jedna od vodećih tvrtki za recikliranje i zaštitu okoliša, kao i ponuđača sirovina diljem svijeta. Samo u 2015. godini, ALBA Grupa je smanjila gotovo 5,9 milijuna tona stakleničkih plinova u usporedbi s primarnom proizvodnjom, a istodobno oko 51,8 milijuna tona primarnih sirovina kroz aktivnosti recikliranja. Daljnje informacije o resursima i recikliranju možete pronaći ovdje: www.recyclingnews.info.

Korištenje priložene slike ovlašteno je pod uvjetom da je priznati izvor "Interseroh".