Na vrh stranice

Upoznajte pametnu kantu TOM!

Mali, višenamjenski uređaj TOM novi je sustav za kompaktiranje otpada za javne prostore s mnogo pješaka. Idealne su lokacije restorani, kafići, zalogajnice, zračne luke, autobusne i željezničke stanice, tematski parkovi, trgovački centri i tržnice. TOM veličinom odgovara standardnoj kanti za otpad, ali može preuzeti do sedam puta više otpada. Omogućava rad bez dodirivanja stroja rukama te pomaže održati okruženje čistim i higijenski i estetski prihvatljivim.

Smanjite broj pražnjenja kanti u Vašem objektu. Pametna kanta TOM kompaktira otpad i obavještava Vas kad je spremna za pražnjenje.

TOM komunicira

Pametna kanta TOM posjeduje sistem za komunikaciju na bazi modema. Kanta šalje SMS ili mail na mobitel te Vas obavještava da treba zamijeniti vreću ili da je potrebno održavanje.

Omogućite Vašim djelatnicima da uštede vrijeme. Nema više rutinskog provjeravanja kanti - Toma posjećujete samo kada Vas pozove!

TOM oglašava

Kanta se isporučuje u dizajnu po Vašoj želji te može služiti i u marketinške svrhe.
Može se i uklapati, i isticati! Dizajnirajte TOM-a tako da prenosi Vašu poruku! Naručite TOM omotan u premium naljepnicu u bilo kojoj boji ili s uzorkom po Vašem izboru! Njegova je površina glatka, čvrsta, otporna na vlagu i omogućuje svakodnevno brisanje. Naljepnica se profesionalno montira na TOM prije isporuke.


Interseroh Hrvatska Web Trgovina

Detaljnije o strojevima na našoj Web Trgovini:

Skoči na Web Trgovinu

Naši partneri

Oklin
Orwak
PEL

Želite li saznati više o nama?

Kontaktirajte nas!

Napišite nam e-mail ili nas nazovite