Na vrh stranice

Usluge prilagođene Vama kako bi zadovoljile Vaše zahtjeve 

Od prevencije otpada do recikliranja i ponovnog korištenja: prema Vašim zahtjevima razvijamo pojedinačna rješenja u korist zaštite okoliša. Iskoristite našu stručnost u integriranom pružanju usluga za inteligentno kružno gospodarstvo, poboljšajte svoju učinkovitost i povećajte svoju konkurentnost.

Naše usluge za bilo koji scenarij

 • Gospodarenje otpadom

  Zbrinjavanje neopasnog i opasnog otpada

  Glavna je djelatnost tvrtke Interseroh organizacija sakupljanja i zbrinjavanja neopasnog i opasnog otpada. S uredima u Zagrebu, Šibeniku i Splitu, vršimo uslugu na području cijele Republike Hrvatske.

  Zbrinjavanje neopasnog i opasnog otpada

  Usluga djelatnika na lokaciji klijenta

  Interseroh vodi brigu o cjelovitom gospodarenju otpadom na lokacijama na kojima nastaju veće količine otpada.

  Usluga djelatnika na lokaciji klijenta

  Otkup ambalaže

  Ljubazni djelatnici Interseroha u trgovini klijenta ili u trgovačkom centru preuzimaju ambalažu izravno od građana te sortiraju svu ambalažu zaprimljenu na aparatima za automatsko preuzimanje ambalaže. Tu ambalažu djelatnici pakiraju u za to predviđene vreće, prenose iz prostora za ambalažu u kontejnere, po potrebi naručuju odvoz, a prilikom odvoza ispunjavaju prateću, zakonski obveznu dokumentaciju.

  Otkup ambalaže

  Otpis i uništenje robe

  Otpis robe radi uništavanja/zbrinjavanja porezno je priznat trošak (u smislu poreza na dobit), prilikom čega ne nastaje ni obveza poreza na dodanu vrijednost.

  Otpis i uništenje robe

  Glomazni otpad

  Čistite skladište, renovirate prostore, imate glomazni otpad?

  Glomazni otpad

 • Strojevi za otpad

  OKLIN komposteri

  Najnovijom tehnologijom patentirani mikroorganizmi u strojevima Greengood u roku 24 sata iz Vašeg bio otpada i Vašeg kuhinjskog/ugostiteljskog otpada stvaraju kompost.

  OKLIN komposteri

  ORWAK balirke i briketirke

  ORWAK razvija rješenja za sortiranje i recikliranje otpadnih materijala koja povećavaju poslovnu učinkovitost, doprinose čišćem radnom i prirodnom okruženju te pružaju najbolju ukupnu ekonomičnost rukovanja otpadom.

  ORWAK balirke i briketirke

  ORWAK pametne kante

  Mali, višenamjenski uređaj TOM novi je sustav za kompaktiranje otpada za javne prostore s mnogo pješaka. Idealne su lokacije restorani, kafići, zalogajnice, zračne luke, autobusne i željezničke stanice, tematski parkovi, trgovački centri i tržnice. TOM veličinom odgovara standardnoj kanti za otpad, ali može preuzeti do sedam puta više otpada. Omogućava rad bez dodirivanja stroja rukama te pomaže održati okruženje čistim i higijenski i estetski prihvatljivim. Smanjite broj pražnjenja kanti u Vašem objektu. Pametna kanta TOM kompaktira otpad i obavještava Vas kad je spremna za pražnjenje.

  ORWAK pametne kante

  Kante za hotele i ugostiteljstvo

  Razvrstavanje otpada na mjestu nastanka donosi najveće uštede i zakonski je propisano. Kante i kontejneri za otpad u više veličina i boja razvrstavanje čine jednostavnim!.

  Kante za hotele i ugostiteljstvo

 • Savjetovanje

  ONTO očevidnik

  Interseroh Hrvatska svojim klijentima nudi usluge vođenja dokumentacije o otpadu kako bi se nesmetano mogli baviti svojom osnovnom djelatnošću i osigurali se od mogućnosti kazne inspekcija zbog nepravilne ili nepotpune dokumentacije.

  ONTO očevidnik

  Savjetovanje o gospodarenju otpadom

  Interseroh Hrvatska pruža uslugu savjetovanja za uspostavu cjelovitog i održivog sustava gospodarenja otpadom. Uslugu prilagođavamo potrebama klijenta.

  Savjetovanje o gospodarenju otpadom

  Izvoz ambalažiranih proizvoda

  Je li Vaš izvoz u zemlje Europske unije u skladu za zakonodavstvom tih zemalja po pitanju ambalažnog otpada?dokumentacije.

  Izvoz ambalažiranih proizvoda

  Naknada za gospodarenje ambalažnim otpadom

  Prema načelu Proširene odgovornosti proizvođača i prema Pravilniku o ambalaži i otpadnoj ambalaži (NN 88/15) obaveza Proizvođača (čl .6) je da ispuni ciljeve gospodarenja otpadnom ambalažom razmjerno količini ambalaže proizvoda koje je stavio na tržište, uplatom naknade za gospodarenje na račun Fonda na način propisan Uredbom (NN 97/15).

  Naknada za gospodarenje ambalažnim otpadom

 • Otkup sirovina

  Trgovina sirovinama

  Interseroh na području cijele Republike Hrvatske otkupljuje sirovine iz otpada te organizira reciklažu, čime daje svoj doprinos kružnoj ekonomiji.

  Trgovina sirovinama

  Sortiranje sirovina

  Brzim odvajanjem otpada u različite kante povećavaju se mogućnosti za kasnije razvrstavanje i dobivanje sirovina najviše kvalitete.

  Sortiranje sirovina

  Papir i karton

  Papira ima oko 30% u našem otpadu. Moguće je reciklirati sve vrste novina, karton, papirnate i kartonske vrećice, papir za pisanje i ambalažu od papira i kartona i to do 7 puta. Reciklažom 1 tone uredskog papira uštedimo 4.200 kW električne energije, 32.000 l vode, 74% se manje zagađuje okoliš i spasili smo 17 stabala.

  Papir i karton

  Polimeri

  Umjetni materijali s različitim svojstvima i namjenama koji se koriste u svim granama industrije, posebice za izradu ambalaže.

  Polimeri