Na vrh stranice

Tvrtka

O nama

Karakteristike našeg rada su kružna ekonomija, sprječavanje rasipanja otpada i očuvanje prirodnih resursa. Od 1991. godine razvijamo integrirane usluge zaštite okoliša po mjeri za klijente unutar svake industrije.

Više informacija

Interseroh – tvrtka ALBA Grupe

Interseroh je središnji dio berlinske ALBA Grupe - pružatelja usluga za recikliranje i očuvanje okoliša. Dr. Axel Schweitzer, jedan od dva izvršna direktora tvrtke u obiteljskom vlasništvu, ujedno je i Predsjednik Upravnog odbora Interseroh-a.

Više informacija

Uprava u Interseroh Hrvatska: Preuzimamo odgovornost za kupce, zaposlenike i okoliš

Dvočlani menadžerski tim u Interserohu Hrvatska ističe održivu strategiju i odlučivanje, odgovorno upravljanje tvrtkom i otvorenu korporativnu kulturu kao ključne karakteristike rada tvrtke. Više informacija

Naše tvrtke i lokacije – naša radna mreža

Interseroh nudi održive integrirane usluge zaštite okoliša - kako u Njemačkoj, tako i na mnogim drugim mjestima u Europi. Kao dio ALBA Grupe, međunarodnog pružatelja usluga recikliranja i dobavljača sirovina, nudimo usluge u području sortiranja i objektnih rješenja. Ovdje može vidjeti pregled svih lokacija.

Više informacija

Poslovi u Interserohu - pomoć u oblikovanju budućnosti

Svatko tko želi pretvoriti našu viziju budućnosti bez otpada u svoju karijeru dobrodošao je u naš tim. Mogućnosti karijere u Interserohu raznovrsne su, baš poput naših usluga recikliranja i zaštite okoliša.

Više informacija