Na vrh stranice

Sigurnost podataka

Osobni podaci

Nije potrebno ostavljati osobne podatke prilikom posjete našoj internet stranici. Ako pojedine funkcije i usluge na našoj internet stranici zahtijevaju dostavu, spremanje i korištenje osobnih podataka, o tome ćete biti unaprijed obaviješteni. Osobni podaci prikupljaju se, spremaju i koriste samo za marketing i oglašavanje, ukoliko za to date pristanak. Podaci se prenose trećim stranama samo ako ste prethodno dali suglasnost ili ako je to potrebno za obradu ugovora. Možete povući Vašu suglasnost za spremanje i korištenje Vaših osobnih podataka u bilo kojem trenutku kontaktiranjem INTERSEROH Hrvatska d.o.o., Cebini 28, 10010 Zagreb, Hrvatska.

Tehničke informacije i kolačići

Ako pristupate našim internet stranicama, naš će poslužitelj automatski bilježiti i analizirati tehničke podatke o pristupu (npr. internet preglednik i operacijski sustav koji se koristi, naziv domene, prethodno posjećene internet stranice, prosječno vrijeme provedeno na internet stranici i stranice kojima se pristupa s naše internet stranice). Korisnik ostaje anoniman dok se ti podaci bilježe i analiziraju. Podaci se koriste za poboljšanje dizajna i upotrebljivosti naše internet stranice i njenog sadržaja te detekciju problema naših internet stranica.

Kolačiće koristimo na nekoliko različitih mjesta. Kolačići su male tekstualne datoteke instalirane na Vašem računalu koje Vaš preglednik pohranjuje. Kolačići se ne mogu povezati s određenim osobama i ne sadrže osobne podatke. Ti se podaci ne spajaju s drugim izvorima podataka. Bez obzira na vrstu kolačića, uvijek imate mogućnost odlučivanja hoćete li prihvatiti kolačiće ili ne. Postavke preglednika možete prilagoditi tako da Vas preglednik obavijesti kada primite kolačić, ili možete ostvariti svoje zakonsko pravo prigovora na korištenje kolačića odbacivanjem kolačića u postavkama preglednika. Kolačići koji su već spremljeni mogu se izbrisati korištenjem te funkcije u pregledniku. Pojedinosti o tome kako to učiniti možete pronaći u funkciji pomoći internet preglednika. Više o kolačićima i kako odbaciti ili brisati u internet preglednicima možete pronaći na sljedećim web stranicama: youronlinechoices (na njemačkom jeziku), Network Advertising Initiative (na engleskom jeziku) i / ili Digital Advertising Alliance (na engleskom jeziku).

Imajte na umu da možda nećete moći koristiti cijeli niz funkcija internet stranice ukoliko ne prihvatite kolačiće.

Većina kolačića koje upotrebljavamo su "kolačići sesije" koji se brišu prilikom zatvaranja preglednika. Postoje i trajni kolačići pomoću kojih Vas prepoznajemo kao posjetitelja. Kolačići ne oštećuju Vaše računalo i ne sadrže viruse. Koristimo sljedeće kolačiće:

Kolačići sesije (za prepoznavanje sesija, trajanje: jedna sesija)

Trajni kolačići (za prepoznavanje novih / povratnih kupaca, trajanje: 24 mjeseca)

Možete kontaktirati službu za zaštitu podataka INTERSEROH Hrvatska d.o.o. ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi zaštite podataka:

Voditelj za zaštitu podataka

INTERSEROH Hrvatska d.o.o.
Cebini 28
10010 Zagreb, Hrvatska

 

Zadržavamo pravo izmjene ove izjave o zaštiti podataka u slučaju promjene tehničkih parametara ili zakonskih odredbi.

Bilješke o Google Analytics

Ova internet stranica koristi Google Analytics, Google Inc. ("Google") uslugu internet analize. Google Analytics upotrebljava kolačiće - tekstualne datoteke koje se spremaju na Vaše računalo i dopuštaju analizu Vaše upotrebe internet lokacija. Informacije dobivene kolačićem o Vašem korištenju ove internet stranice (uključujući Vašu IP adresu) prenose se na Google poslužitelj u SAD-u i spremaju se tamo. Imajte na umu da se Google Analytics proširio kodom "gat._anonymizeIp ();" na ovoj internet lokaciji kako bi se osigurala anonimnost bilježenja IP adresa. Stoga će Google unaprijed skratiti Vašu IP adresu unutar država članica Europske unije ili u drugim ugovornim stranama Sporazuma o Europskom ekonomskom prostoru. Cjelokupna IP adresa se prenosi samo na Google poslužitelj u SAD-u i tamo je skraćena u izuzetnim slučajevima.

Google će koristiti ove informacije za analizu korištenja internet mjesta, izradu izvješća o aktivnostima internet mjesta za operatera internet mjesta te pružanje dodatnih usluga povezanih s korištenjem internet stranica i interneta.

IP adresa koju Vaš preglednik prijavi kao dio Google Analyticsa neće se spojiti s drugim Googleovim podacima. Možete spriječiti spremanje kolačića promjenom relevantnih postavki u pregledniku. Međutim, imajte na umu da možda nećete moći koristiti sve funkcije internet mjesta ako to učinite. Googleu također možete onemogućiti prikupljanje podataka dobivenih kolačićem koji se odnosi na upotrebu Vaše Internet lokacije (uključujući Vašu IP adresu) i spriječiti mu da obradi te podatke preuzimanjem i instaliranjem dodatka pregledniku koji je dostupan klikom na sljedeću vezu: tools.google.com/dlpage/gaoptout

Bilješke o Google ReCAPTCHA

Za zaštitu narudžbi koje šaljete putem online obrasca, INTERSEROH Dienstleistungs GmbH koristi reCAPTCHA uslugu tvrtke Google Inc. (Google).
Od korisnika se može tražiti da dokažu da su oni korisnici, a ne automatizirani, kompjuterizirani proces koji zloupotrebljava predviđeni obrazac. ReCAPTCHA usluga uključuje IP adresu korisnika i (potencijalno) druge podatke potrebne za slanje Googleu. Vaš unos reCAPTCHA bit će poslan Googleu, gdje će biti obrađen. Ako je anonimizacija IP adrese aktivirana za ovu internet stranicu, Google će unaprijed skratiti Vašu IP adresu u državama članicama EU ili drugim državama koje su stranke Sporazuma o Europskom gospodarskom prostoru. Samo u izuzetnim slučajevima puna IP adresa će biti poslana Googleovom poslužitelju u SAD-u i biti skraćena tamo. U ime operatera ove internet stranice, Google će koristiti ove informacije kako bi procijenio Vaš reCAPTCHA odgovor. IP adresa koju Vaš preglednik šalje kao dio reCAPTCHA usluge neće se zbrajati s ostalim podacima koje Google posjeduje. Ove druge stavke podataka pokrivaju Googleova posebna pravila o privatnosti. Dodatne informacije o Googleovim pravilima o privatnosti potražite na: www.google.com/intl/hr/policies/privacy/.

Kliknite ovdje da biste onemogućili uslugu Google Analytics

insert 2.5.2 and following