Na vrh stranice

Jednostavno prijavite količine ambalaže

Svojom internetskom trgovinom Lizenzero, Interseroh podržava uglavnom maloprodaju i online trgovce kako bi ispravno i jednostavno registrirali svoje količine ambalaže. Tvrtka pick-a-pea već je stekla prvo iskustvo.

Novi Zakon o ambalaži zadaje maloprodajnim tvrtkama i proizvođačima povećanu odgovornost za proizvode: svatko tko kroz svoje poslovanje stavi u promet ambalažu, mora ju registrirati s dvojnim sustavom. Isto vrijedi i za tvrtku Bio-Food tvrtke Pick-a-pea.

Omogućite učinkovito recikliranje

Pick-a-pea je postavio cilj da dovede pravu kvalitetu u rashladne police i komercijalne kuhinje u Njemačkoj. Za održavanje okusa i svježine, tvrtka se često oslanja na plastičnu ambalažu. U isto vrijeme, pick-a-pea tvrdi da se njihova ambalaža nakon uporabe dobro i učinkovito reciklira. Preduvjet: registracija s dvojnim sustavom.

"Moramo ispravno prijaviti našu ambalažu putem odgovarajuće naknade za stavljanje amablaže na tržište. Internetska trgovina Interseroha nudi odgovarajuću pomoć: jasno pokazuje koja se ambalaža mora specificirati i kako se izračunavaju količine. "

Anja Rausch Business Development Manager pick-pea Bio Food

Pomoć pri izračunu

U online trgovini Lizenzero tvrtke mogu jednostavno izračunati svoje količine ambalaže pomoću alata za izračun: Ukupna težina materijala izračunava se na temelju unesene količine odgovarajuće vrste ambalaže. Na temelju toga utvrđuju se naknade. Na temelju toga Interseroh brine o povratu, sortiranju i recikliranju materijala.