Na vrh stranice

Izvješće o održivosti 2018

Po četvrti put, Izvješće o održivosti za 2018. daje Interserohu sveobuhvatnu odgovornost za svoje društvene i okolišne učinke. Interseroh na taj način klijentima, zaposlenicima, dobavljačima i široj javnosti pokazuje koje vrijednosti tvrtka slijedi u svojim svakodnevnim aktivnostima, kakve učinke ima njezino poslovanje na društvo i okoliš te kako izgleda njegov napredak na području održivosti.

Ako nije drugačije navedeno, prikazane ključne brojke i informacije odnose se na financijske godine 2017. i 2018. U cjelokupnom izvješću izostavljena je rodno specifična diferencijacija, a muško ime je korišteno u cijelom izvješću. Odgovarajući pojmovi u smislu jednakosti načelno se primjenjuju na sve spolove.

Ovo izvješće o održivosti izrađeno je u skladu s GRI standardima (2016) Globalne inicijative za izvještavanje (GRI) i sukladno GRI standardima: "Core" opcija. Još jednom, Interseroh predstavlja izvješće kao online izvješće o održivosti koje sustavno prikazuje sve aspekte i pokazatelje koje tvrtka definira kao bitne.;

Preuzmite Izvješće o održivosti 2018

Osim toga, pružamo vam cjelokupno izvješće za preuzimanje. PDF datoteka pruža transparentan pregled svih naših usluga održivosti i napretka.

» Preuzmite Izvješće o održivosti 2018

Preuzmite magazin o održivosti

Osim toga, Interseroh će također ove godine objaviti novo izdanje svog časopisa o održivosti "zero waste solutions”. On pruža uvid u razvojne procese raznih korisničkih rješenja i pokazuje kako se održivost dalje promiče u tvrtki.

» Preuzmite magazin o održivosti