Na vrh stranice

Izvješće o održivosti: transparentnost gradi povjerenje

Naša izvješća o održivosti pružaju sve pojedinosti o našem radu u pogledu društva i ekologije. Ona omogućuju klijentima, zaposlenicima, dobavljačima i ostalima da steknu dojam o učincima Interserohovih poslovnih aktivnosti na našu zajednice i okoliš.

Rješenja bez otpada: novi Interseroh Sustainability Magazine

U Interseroh ovom časopisu za održivost 2017. godine, „zero waste solutions“ (engleski), nudimo pregled naših uspjeha u održivosti tijekom proteklih 12 mjeseci. Naše priče idu iza kulisa kako bismo Vam dali uvid u naše partnerske odnose s našim klijentima koji su preduvjet zatvaranja krugova tokova resursa i kontinuiranog rada na tome da Interseroh bude održiviji.

Ovjerena izvedba održivosti: GRI indeks

Interseroh orijentira svoje izvještavanje o održivosti (engleski) prema najnovijim standardima objavljenima u Globalnoj inicijativi za izvještavanje (GRI). Nadopunjujući izvješćivanje sukladno GRI-u, zadužujemo financijskog revizora za pregled pojedinih stavki sadržaja. Sažetak svih pregledanih sadržaja možete pronaći u GRI indeksu i certifikatu revizora.

Svi naši ostali dokumenti vezani uz izvještavanje o održivosti - uključujući detaljno izvješće o GRI-u 2014 godine i Interserohova starija izvješća o održivosti i ažuriranjima - mogu se besplatno preuzeti iz našeg dijela za preuzimanje.

Preuzmite

*(engleski)

Želite li saznati više o nama?

Kontaktirajte nas!

Napišite nam e-mail ili nas nazovite