Na vrh stranice
  • Održivost 2018
    Održivost 2018

    Upravljanje sirovinama u zatvorenom krugu kako bi se izbjegao otpad. Interserohova dostignuća prikazana su u najnovijem izdanjeu Sustainability Magazinea.

    Preuzmite časopis

Za održivu uporabu resursa

Zatvorite petlju, izbjegavajte otpad i štedite resurse. To je temeljna poruka kružnog gospodarstva - i naš glavni princip za razvoj inovativnih usluga zaštite okoliša. Radimo s našim klijentima kako bismo identificirali i zatvorili nove, reciklirane, materijalne ili logističke petlje i iskoristili još neotkriveni potencijal koji korisnicima pomaže u zaštiti okoliša.

Inovativna rješenja za kružno gospodarstvo

Naša misija - a isto tako i obećanje našim klijentima - jest razvoj zero waste rješenja. Rješenja koja organiziraju materijale u zatvorenom krugu, produljuju životne vijekove proizvoda i oblikuju procese kako bi bili što učinkovitiji. Za zaštitu okoliša i za dobrobit naših klijenata.

Održivo optimiziranje ambalaže

Bio-Zentrale Naturprodukte GmbH naporno radi na poboljšanju ambalaže - očuvanju resursa i omogućavanju recikliranja.

Više informacija

Jednostavno prijavite količine ambalaže

Svojom internetskom trgovinom Lizenzero, Interseroh podržava uglavnom maloprodaju i online trgovce kako bi ispravno i jednostavno registrirali svoje količine ambalaže. Tvrtka pick-a-pea već je stekla prvo iskustvo.

Više informacija

Ekonomija dijeljenja za dječju odjeću 

“Unajmi da bi odjenuo”: kilenda se udružila s kućanskim brandom Tchibo kako bi ponudila uslugu najma dječje odjeće.

Više informacija

Encory - održivo upravljanje dijelovima vozila zajedno s BMW-om

Suradnja na osmišljavanju poslovnog modela pretvorila se u zajednički pothvat, a međunarodni razvoj s partnerom BMW Group započeo je u rujnu 2016. godine.

Više informacija

Želite li saznati više o nama?

Kontaktirajte nas!

Napišite nam e-mail ili nas nazovite