Na vrh stranice
  • Održivost 2017

    Upravljanje sirovinama u zatvorenom krugu kako bi se izbjegao otpad. Interserohova dostignuća prikazana su u najnovijem izdanjeu Sustainability Magazinea.

    Preuzmite časopis

Održivost u Interserohu

Održivost je uvijek bila u središtu korporativne strategije Interseroha - razvijamo inovativna rješenja kako bismo sačuvali resurse, izbjegli gubitke i tako unapređivali održivi razvoj poslovanja. U skladu s time, sustavno usmjeravamo naše poslovne procese na održivost i svakodnevno radimo na ostvarivanju naše misije budućnosti bez otpada.

Održivo korporativno upravljanje

Održivi razvoj je vodeće svjetlo za Interserohov poslovni model. Preuzimamo odgovornost u svim našim poslovnim aktivnostima - za naše klijente i osoblje, za okoliš i društvo u cjelini. Posebno pazimo na formuliranje naše strategije održivosti i izvršimo godišnja izvješća o našim ciljevima.

Više informacija

Aktivno za zajednicu i naše okruženje

Ciljevi održivosti mogu se postići samo poduzetničkom odgovornošću. Interseroh je u svom poslovanju predstavio svoju strategiju usmjerenu na ciljeve "Stvarno održiva!" - bez obzira na to uključuje li to klijenti, zaposlenici, zajednica ili okoliš. Vodeći princip je uvijek isti: osigurati budućnost poduzimanjem akcije danas.

Više informacija

Izvještavanje o održivosti: transparentnost stvara povjerenje

Naše izvještavanje o održivosti pruža sve pojedinosti o našoj izvedbi u pogledu društvenih i ekoloških aspekata. To omogućuje klijentima, zaposlenicima, dobavljačima i ostalim dioničarima da dobiju ideju o učincima koje naše poslovne aktivnosti imaju na naše zajednice i okoliš.

Više informacija

Izvještaj o "resources SAVED by recycling" - ekološki učinci recikliranja

Interseroh radi kako bi osigurao oporavak vrijednih sirovina i time očuvao naše prirodne resurse. Godišnje izvješće koje je objavio Institut Fraunhofer UMSICHT potvrđuje pozitivne ekološke učinke recikliranja.

Više informacija

Želite li saznati više o nama?

Kontaktirajte nas!

Napišite nam e-mail ili nas nazovite